Eyl

Daha temiz bir dünya için öğretmen ve öğrencilerimizle okulumuzu ve çevresini temizledik. Etkinliğimize katılan tüm personelimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ağu

Kayıt hakkı kazanan öğrencilerimizin okul idaresiyle görüşerek eksik evrakları varsa tamamlamaları gerekmektedir. Öğrencilerimize yeni eğitim öğretim yılında başarılar diliyoruz.

Ağu

Değerli Velimiz, öncelikle öğrencinizin okulumuza kaydı gerçekleştiği için sizleri tebrik eder, başarılar dileriz. Öğrencinizin okulumuz pansiyonundan istifade edebilmesi için aşağıdaki linkte yer alan sizinle ilgili evrakları temin ettikten sonra okul müdürlüğümüze başvurmanız önemle rica olunur.

Haz

İlçe kapsamında yapılan ortaokullar arası müsabakalarda derece alan öğrenciler ve sınıflar ödüllerini İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Osman MALKOÇOĞLU'nun elinden aldı. Başarı gösteren tüm öğrencilerimize ve bu başarıda emeği geçen öğretmenlerimize başarılar diliyoruz.

Haz

8.sınıf öğrencilerimizin mezuniyet töreni, okulumuz konferans salonunda kendilerinin hazırlayıp sunmuş olduğu programla kutlandı. Okulumuzda 4 yıl boyunca eğitim öğretim faaliyetlerinde önemli kazanımlar edinen öğrencilerimize vatanımız ve milletimiz için değerli hizmette bulunmaları niyetiyle bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyoruz.

Haz

KALİTE TAKİP SİSTEMİ (KTS) 2022-2023 Mayıs ayı için planlanan "Okullarda geleneksel oyun (körebe, çelik çomak, beş taş vb.) şenlikleri düzenlenir." başlıklı konu kapsamında Beden Eğitimi Öğretmenimiz Merve ALADAĞ tarafından öğrencilerimize mendil kapmaca oynatılmıştır. Öğrencilerimiz geleneksel oyunlarımızın neler olduğunu öğrenmenin yanıda arkadaşlarıyla birlikte keyifli zaman geçirmişlerdir.

Haz

KALİTE TAKİP SİSTEMİ (KTS) 2022-2023 Mayıs ayı için planlanan "“40 Kavram”, “40 Ayet”, “40 Hadis”, “40 Şair 40 Şiir” etkinliklerinden okul program ve tarihine uygun şekilde seçilen etkinliklerden birisi gerçekleştirilir." başlıklı konu kapsamında Meslek Dersleri öğretmenlerimiz tarafından okulumuzda sınıflar arası 40 Ayet ve 40 Hadis etkinlikleri düzenlenmiştir. Öğrencilerimiz etkinliklerde eğitim, ahlak ve temel konularda kendilerinin belirlemiş olduğu hadis ve ayetleri ezberleyerek arkadaşlarına aktararak etkinliğe katkı sağlamıştır.

May

Okulumuzda LGS puanıyla okulumuza gelen 9.sınıflarımız arasında 2.bilgi yarışması düzenlendi. Başarılarından dolayı öğrencilerimizi tebrik ediyor, emeklerinden dolayı değerli Tahir DURGUT ve yardımlarını esirgemeyen diğer öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

May

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze bağlı ortaokullarda öğrenimlerine devam eden öğrencilerin katılımı ile 22 Mayıs 2023 - 09 Haziran 2023 tarihleri arasında, okulumuzda ilçe geneli voleybol, futbol, masa tenisi ve atletizm (5,6,7 ve 8. sınıflar) turnuvaları düzenlenmesi planlanmıştır. Okulumuz 5. ve 6. Sınıf öğrencileri rakiplerini yenerek final oynamaya hak kazanmıştır. Katılım sağlayan diğer okullarımıza başarılar diliyoruz.

May

"Gençlik Haftası" münasebeti ile Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından ilahiyat fakültesi ve Anadolu imam hatip lisesi öğrencilerinin mesleki yeterliliklerini artırmak ve sosyal gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla "Bugün Bütün Camilerde Mihrap ve Minberde 'GENÇLER' Var" temalı program planlandığı ve bu kapsamda 19 Mayıs 2023 tarihinde "Cuma Namazı" programı kapsamında İlçe Müftülüğümüz ile okulumuz iş birliğinde öğrencilerimiz Cuma Namazı kıldırmıştır.

May

KALİTE TAKİP SİSTEMİ (KTS) 2022-2023 Mayıs ayı için planlanan "Vatan ve mukaddesat uğrunda şehit olan eğitimcilerimiz yâd edilir." başlıklı konu kapsamında Meslek Dersleri, Edebiyat ve Türkçe öğretmenlerimiz tarafından, öğretmen ve öğrencilerimize vatanımız için şehit olan öğretmenlerimiz hatırlatıldı. Onların bu vatanın kurtuluşunun eğitimden geçtiği inancına bağlı olarak gerektiğinde canlarını feda ettiklerini, bizlerin de bu mukaddesatı unutmadan ideallerimiz uğruna her daim elimizden gelen gayreti göstermenin şuurunu aktaran öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz...!

May

KALİTE TAKİP SİSTEMİ (KTS) 2022-2023 Nisan ayı için planlanan "“Tartışarak Anlaşıyoruz” münazara etkinliği, “40 Kavram” ve “40 Şair 40 Şiir” etkinlikleri gibi öğrencilerin düşünce dünyasını zenginleştiren, şiir, hitabet ve sunuculuk becerilerine katkı sağlayacak edebî faaliyetler düzenlenir. Okullarda “Şiir Okuma Klipleri” etkinliği hayata geçirilir. Hazırlanan klipler okul sosyal medyasında paylaşılır." başlıklı konu kapsamında öğrencilerimiz ezberledikleri şiirleri okuyarak edebi faaliyetlerle hitabet ve sunuculuk gibi becerilerini geliştirmeyi hedeflemektedir.