Kas

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı İncesu Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmenlerimiz ile velilerimiz arasında gerçekleştirilecek görüşmeler; eğitim-öğretim faaliyetlerini aksatmaması amacıyla aşağıdaki gün ve saatlerde olacak şekilde planlanmıştır.

Kas

TUBİTAK Bilim Söyleşileri

BEYAZ KITA ANTARTİKA'NIN KARASAL VEJETASYONU

MEHMET GÖKHAN HALICI

Eyl

Daha temiz bir dünya için öğretmen ve öğrencilerimizle okulumuzu ve çevresini temizledik. Etkinliğimize katılan tüm personelimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ağu

Kayıt hakkı kazanan öğrencilerimizin okul idaresiyle görüşerek eksik evrakları varsa tamamlamaları gerekmektedir. Öğrencilerimize yeni eğitim öğretim yılında başarılar diliyoruz.

Ağu

Değerli Velimiz, öncelikle öğrencinizin okulumuza kaydı gerçekleştiği için sizleri tebrik eder, başarılar dileriz. Öğrencinizin okulumuz pansiyonundan istifade edebilmesi için aşağıdaki linkte yer alan sizinle ilgili evrakları temin ettikten sonra okul müdürlüğümüze başvurmanız önemle rica olunur.