Ekm

Okulumuzun rehberlik faaliyetlerini yürütmek ve bu anlamda bize destek vermek için Çarşamba günleri gelen Mustafa Özkan Anadolu Lisesi Rehberlik Öğretmeni Muhammet Mücahit KARAL 11. ve 12. sınıflarımıza YKS hakkında bilgi içeren seminer verdi. Ayrıca öğrencilerin kendilerine güvenmeleri,sınav esnasında heyecan yapmamaları ve soruları nasıl çözmeleri gerektiği hakkında bilgi verdi. Kendisine gayretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz....!

Ekm

Yönetici Gelişimi Programında belirtilen ve planlanan eylemlerin gerçekleştirilmesi amacıyla aylık olarak toplantılar yapılması kararlaştırılmıştır. Bu kapsamda Ekim ayı için planlanlanan toplantı okulumuzda yapılmıştır.

Ekm

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmen Gelişimi Programlarında belirtilen ve planlanan eylemlerin gerçekleştirilmesi amacıyla aylık olarak toplantılar yapılması kararlaştırılmıştır. Bu kapsamda Ekim ayı için planlanlanan toplantı okulumuzda yapılmıştır.

Ekm

Okulumuz  pansiyon Müdür Yardımcısı Davut SOYTÜRK, Kapsayıcı Hizmet içi Eğitim nedeniyle Erzurum'a gitmiştir. Kendisine kolaylıklar ve başarılar diliyoruz...!

Ekm

TÜRKİYE Muay Thai Federasyonu tarafından Şehit Polis Fethi Sekin anısına Antalya'da düzenlenen Türkiye Şampiyonası'nda şampiyon olan ve Ağustos'ta Tayland'da yapılacak Dünya Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek olan Mehmet TECİR ile antronörü Şakir KAYMAZ okulumuza ziyarette bulundu. Uzun ve keyifli sohbetin ardından okulumuza yeni atanan idarecilerimizi tebrik ettikten sonra ayrıldılar. Kendilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz...!