KAYSERİ / İNCESU - İncesu Anadolu İmam Hatip Lisesi

"Yoğunlaştırılmış Yabancı Dil Programı" Yıl Sonu Kazanım Değerlendirme ve İzleme Sınavı

Genel Müdürlüğümüz koordinesinde erken yaşta dil öğretiminin avantajından yararlanılarak imam hatip ortaokullarında uygulanan yabancı dil eğitiminin niteliğinin arttırılması için üniversitelerle iş birliği yapılması, okullar arasında uygulama birlikteliğinin sağlanması, iyi örneklerin arttırılarak modellenmesi, yabancı dil koordinatörlük sisteminin getirilmesi, ortak izleme ve değerlendirme sınavlarının gerçekleştirilmesi, ortak drama çalışmaları, paneller, uluslararası çocuk kongreleri, münazara yarışmaları, yoğunlaştırılmış dil etkinlikleri ve yabancı dil kampları gibi çalışmalarla dil öğretiminin desteklenmesi için Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığının 2018 tarihli ve 55 sayılı kararında yer alan Haftalık Çizelge'de imkan verilen uygulamanın daha etkin ve verimli bir şekilde yürütülebilmesi için 2021 yılından bu yana "Yoğunlaştırılmış Yabancı Dil Programı" yürütülmektedir.

Bu bağlamda İngilizce ve Arapça dillerinde "Yoğunlaştırılmış Yabancı Dil Programı" uygulayan imam hatip ortaokullarının 5. ve 6. sınıflarına yönelik yıl sonu kazanım değerlendirme ve izleme sınavı 30 Mayıs 2023 Salı günü gerçekleştirilecektir. Tüm 5.ve 6.sınıf öğrencilerimize duyrulur....!

Yayın: 09.05.2023 - Güncelleme: 09.05.2023 07:19 - Görüntülenme: 53